Zoneterapi

Zoneterapi er en ca. 5000 år gammel alternativ behandlingsform der stammer fra blandt andet Kina. Den bygger på teorien om, at hele kroppen, det være sig muskler, knogler, organer m.m., har hver sin reflekszone under eller på foden. Ved at behandle disse zoner på en bestemt måde, påvirkes kroppens funktioner i positiv retning, til selv at genoprette balance i kroppen.

Hvem har gavn af zoneterapi? Svaret er, at rent faktisk kan alle mennesker have gavn af zoneterapi.

concordi_zoneterapi-4_800x800px
concordi_1_800x1200px-min

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

concordi_zoneterapi

Zoneterapi Generelt

Zoneterapi er godt mod både akutte skader, nyligt opståede fysiske og psykiske skavanker og ubalancer opbygget igennem flere år. 

Læs mere

concordi_baby

Baby

Hvis din baby græder meget og sover for lidt kan det være fordøjelsesproblemer, nakkesmerter eller hovedpine, der måske stammer fra selve udgangen af fødselskanalen.

Læs mere

concordi_boern

Børn

Lider dit barn af hård mave, hovedpine, er trist/vred/ængstelig m.m., så er zoneterapi en blid behandlingsform, som kan bringe dit barn tilbage i balance.

Læs mere

concordi_fertilitet

Fertilitetsudfordringer

Hvad enten udfordringerne ligger hos kvinden eller hos manden, er det, med mindre lægen har konstateret noget der absolut forhindrer det, muligt at gøre noget ved det med zoneterapi.

Læs mere

concordi_gravid

Graviditetsgener

Lider du af bækkenløsning, lændesmerter, væske i kroppen, kvalme, sure opstød eller andre graviditetsgener, så kan de afhjælpes/mindskes med zoneterapi.

Læs mere

concordi_alvorlig-sygdom

Alvorlig sygdom

Lider du af helbredelig eller uhelbredelig kræft kan zoneterapi ikke helbrede dig. Men behandling med zoneterapi kan blandt andet støtte kroppen i udrensning af medicin.

Læs mere

concordi_aeldre

Ældre

Er din krop helt eller delvist nedslidt, lider du af kredsløbsproblemer, stofskifteproblemer, depression eller hudsult? Så kan zoneterapi være løsningen.

Læs mere

concordi_stress

Stress

Er du sygemeldt med stress, eller har du tidligere været ramt af stress og kan mærke nogle af symptomerne igen er på vej?

Læs mere

concordi_2_800x533px-min

Virksomheds-aftale

Som chef eller leder, har du interesse i dine ansattes fysiske og psykiske sundhed og i fastholdelse af dine erfarne ansatte. Måske lider nogle af dine ansatte af skavanker udløst af stillesiddende og/eller ensformigt arbejde såsom musearm, tennisalbue, golfalbue, stivhed i lænden, skulderproblemer, hovedpiner m.m.

Læs mere

concordi_balance

Kontakt

Kontakt oplysninger på Concordi.

concordi_booking

Booking

Tryk her for booking.

concordi_bottom-min