Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en ca. 5000 år gammel alternativ behandlingsform, der stammer fra blandt andet Kina.

Behandlingsformen bygger på teorien om, at hele kroppen, herunder muskler, knogler, organer m.m., har reflekszoner under eller på foden. Ved at behandle disse zoner, gennem tryk, påvirkes kroppens funktioner i en positiv retning, til selv at genoprette balance i kroppen og forbedre helingsprocessen.

Som zoneterapeut har jeg haft fornøjelsen af at behandle klienter, der befinder sig på forskellige stadier i livet, med varierende ubalancer i kroppen.

Ud fra mine erfaringer som behandler mener jeg at tillid, motivation og samarbejdet mellem mine klienter og mig, spiller en afgørende rolle i processen mod at skabe forandring hos klienten. 

Hvem har gavn af zoneterapi?

Svaret er, at rent faktisk kan alle mennesker have gavn af zoneterapi.

Zoneterapi er nemlig godt til dig der har akutte skader, nyligt opståede skavanker, ubalance i kroppen eller er stressramt.

Derudover kan zoneterapibehandlinger også være forebyggende mod ubalancer i kroppen og er derfor også en god behandlingsform til dig der endnu ikke har symptomer.

Forskellen ligger i hvor mange behandlinger der forventes at skulle til, for at opnå resultater. 

Hvor mange behandlinger skal der til? 

Antallet af behandlinger er meget individuelle, da det kommer meget an på, hvor mange ubalancer, skavanker osv. den enkelte klient kommer med, og i hvor lang tid man/du har haft ubalancen/problemet.

Dog plejer jeg at sige at man bør kunne se resultater allerede efter 2-3 behandlinger. 

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til dine behandlinger hos Concordi. 

Jeg er registreret som alternativ behandler. Du har derfor muligheden for at undersøge, om din sundhedsforsikring dækker zoneterapibehandlinger og derved kan du få tilskud til behandlinger hos mig.

Det at jeg er registreret som alternativ behandler betyder også at du sikrer dig den bedst mulige behandling, da jeg opfylder kravene indenfor zoneterapibehandlinger. 

Book din tid i dag

Er zoneterapi noget for dig, så kan du booke din tid i dag, jeg ser frem til at hjælpe dig.