Ansigts-zoneterapi er en meget intens og virksom behandling, som er særligt effektiv og anbefalelsesværdig mod stress!

Jeg er uddannet fod-zoneterapeut, men har også taget et kursus i ansigts-zoneterapi ved Janni Almosetoft. Derfor tilbyder jeg også behandlinger i ansigts-zoneterapi, både til voksne (60 min.) og børn (45 min.). Er du i tvivl om, hvilken behandling der er den rette for dig, så spørg mig bare! 

Hos mig foregår en behandling således: du kommer uden make-up på huden og med løsthængende hår. Mænd skal være barberet samme dag. Først lejres du på ryggen – jeg anbefaler, at du ikke får ansigts-zoneterapi mens du er forkølet/stoppet i næsen. Du ligger fladt, men jeg lejrer dig, så du ikke overstrækker i knæene. Du får et tæppe om dig. Behandlingen begynder med at jeg påfører dit ansigt en smule rigtig lækker og allergivenlig olie. Under selve behandlingen er det svært for dig at tale – og det er faktisk fint: det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af behandlingen, og mig mulighed for at koncentrere mig 100 % om dig!

Efter endt behandling (40-45 min., 25-30 min. ved børn), skal du blive liggende i 10-15 minutter. Du må gerne vende dig om på siden, hvis du foretrækker det – så hjælper jeg dig med en pude. Dette er fordi at behandlingen påvirker balancen og bevidstheden så meget, at du risikerer at blive dårlig og/eller falde. Af samme grund drikker du til sidst et glas vand, og det er min anbefaling, at du ikke har de store planer i de følgende timer, end afslapning.

Behandlingen er ikke som en ”ansigtsbehandling”, men blodforsyningen til ansigtet stimuleres, så en oplevelse af opstrammethed kan forekomme.

45 min.

Ansigtszoneterapi til børn.

For børn er selve behandlingstiden 25-30 min., og der efter skal man ligge roligt i 10-15 minutter.

Pris 445,-

60 min.

Ansigtszoneterapi til voksne.

For voksne er selve behandlingstiden 40-45 min., og der efter skal man ligge roligt i 10-15 minutter.

Pris 595,-