Almindelige betingelser

Betingelser for zoneterapibehandlinger:

Af miljømæssige, hygiejniske og praktiske hensyn bedes du medbringe 1 lagen samt 1 stort håndklæde til dine zoneterapibehandlinger hos mig.
Har du glemt kan du låne 1 håndklæde + lagen for 25,- 

Afbud foretages senest 24 timer inden behandlingens start.
Ved for sent afbud betales 50% af behandlingens pris.
Udebliver du fra en behandling betales behandlingens fulde beløb.

Betingelser for stressbehandlingsforløb:

Hvilket forløb der egner sig til dig, aftaler vi første gang vi mødes.

Hele forløbet betales som udgangspunkt forud for opstart, men senest lige efter endt 1. session (samtale). Dette betyder også, at det lige efter endt 1. session er muligt at fortryde resten af det ellers aftalte forløb, og derved blot betale for den første session - 800,-

Er der behov for at dele betalingen op i 2-3 rater, så kan dette også lade sig gøre.

Er forløbet fortsat efter 1. session, forventes det at alle aftalte sessioner gennemføres, da der netop ikke er tale om 8 enkelt-samtaler, men et forløb. Ligeledes tilbagebetales forløbsprisen ikke, hvis forløbet stoppes fx midtvejs. Er alle rater ikke betalt endnu, da betales de som aftalt trods stop.

Afbud foretages senest 24 timer inden det aftalte tidspunkt for vores samtale.

Samtalerne foregår i tidsrummet 8.30-16 på hverdage. Hvis du ikke er sygemeldt fra dit job vil jeg anbefale, at du aftaler fri til stressbehandlingen med din arbejdsgiver - det at du har aftaler med mig skal jo ikke blive en ekstra byrde for dig, så dit stressniveau øges deraf.

Når jeg sætter en tid af til samtale i min kalender, så blokkerer jeg samlet set 2½ time (forberedelse, samtale, "blød kant" og let journalisering) - derfor kan jeg ikke bare lige flytte tiden for en samtale, så jeg beder dig at du giver din helbredelse første prioritet og så vidt muligt overholder vores aftaler.