Virksomheds-aftale

“Virksomhedszoneterapi” er for dig der, som chef eller leder, har interesse i dine ansattes fysiske og psykiske sundhed og i fastholdelse af dine erfarne ansatte. Måske lider nogle af dine ansatte af skavanker udløst af stillesiddende og/eller ensformigt arbejde såsom musearm, tennisalbue, golfalbue, stivhed i lænden, skulderproblemer, hovedpiner m.m.

concordi_virksomhed-1_800x800px
concordi_4_800x533px-min

Hvad er en virksomheds-zoneterapi?

Som chef eller leder, har du interesse i dine ansattes fysiske og psykiske sundhed og i fastholdelse af dine erfarne ansatte. Måske lider nogle af dine ansatte af skavanker udløst af stillesiddende og/eller ensformigt arbejde såsom musearm, tennisalbue, golfalbue, stivhed i lænden, skulderproblemer, hovedpiner m.m. Nogle har haft sygedage pga det, men for det meste klager de ikke over det.

Måske kan du udpege nogle du fornemmer kunne rammes af stress Stress og psykiske lidelser – Danmarks Statistik (dst.dk)

Jeg tilbyder ”virksomhedszoneterapi”, d.v.s. en aftale, hvor jeg typisk på aftalt tidspunkt med aftalt hyppighed, kommer på din virksomhed og behandler dem af dine ansatte, der på forhånd har tilkendegivet at ønske det og har skrevet sig op til behandling. Der vil typisk være tale om ½ times behandlinger, hvor jeg har et rum til rådighed til min mobile briks kan stå – hvis du er nysgerrig på hvordan dette kunne foregå og er interesseret i at høre mere om hvilke fordele der er i det for virksomheden, så kontakt mig gerne for et ganske uforpligtende møde. Jeg kører gerne til Jer.

Vil du vide mere om zoneterapi for virksomheder?

Ønsker du, at vide mere om Virksomhedszoneterapi?

Så lad os tage et møde og se hvordan programmet skal være for din virksomhed.

concordi_virksomhed-1_600x400px-min
concordi_alvorlig-sygdom

Alvorlig sygdom

Behandling med zoneterapi kan blandt andet støtte kroppen i udrensning af medicin.

concordi_booking

Booking

Hos Concordi er det nemt at booke en tid – klik her og start med at booke.

concordi_bottom-min